Lava Lamp Menu Demo
 

Invitație - Curs de comunicare și marketing local

Uniunea Hang-Kép din Debrețin și Uniunea Studenților Maghiari din Bihor în primăvara anului 2012 au inițiat un proiect comun transfrontalier, pentru a realiza o comunicare mai eficientă între locuitorii județelor Bihor și Hajdú-Bihar. Proiectul se structurează pe un curs format din trei părți, un proces de dezvoltare, având ca scop pregătirea specialiștilor, jurnaliștilor, experților, civililor și a oamenilor din partea autonomiei pentru o comunicare cât mai eficientă din propria localitate. Procesul de dezvoltare este asigurat de cele două cursuri precum și de sprijinul profesional continuu între acestea. Se pot înscrie la curs grupe a câte trei persoane. Nu este necesar ca cele trei persoane care formează un grup să fie din aceeași localitate, grupele pot fi alcătuite și la nivel de zonă.

Invitație la cursul de formare în comunicare și marketing local

Asociația „Hang-Kép” (Sunet-Imagine) din Debrecen împreună cu Uniunea Studenților Maghiari din Oradea au inițiat în primăvara anului 2012 un proiect transfrontalier comun cu scopul îmbunătățirii comunicării între cei care trăiesc în județele Bihor si Hajdú-Bihar. Proiectul include si o formare profesională având trei părți, un proces de dezvoltare care îsi propune pregătirea specialistilor, ziaristilor, formatorilor de opinie din cele două județe interesați în comunicarea socială si de masă, să comunice cât mai eficient aspectele legate de localitatea lor. Procesul de dezvoltare cuprinde două cursuri de formare si între acestea se va acorda sprijin continuu sub aspect profesional. La cursul de formare asteptăm interesul unor echipe formate din 3 persoane. Nu este o cerință ca toate cele 3 persoane ale echipei să trăiască în aceeasi localitate, echipele pot fi formate si pe criterii zonale.

Prezentarea proiectului Comunicare Fără Frontiere 3.0

Acest proiect îşi propune îmbunătăţirea comunicării în regiunea frontierei româno-ungare şi a fost iniţiat de Asociaţia „Hang-Kép” (Sunet-Imagine) din Debrecen împreună cu Uniunea Studenţilor Maghiari din Oradea. Proiectul, cu o durată de implementare de 18 luni, asigură formare profesională în domeniul comunicării pentru 60 de ziarişti, specialişti, formatori de opinie din localităţi ale judeţelor Bihor şi Hajdú-Bihar, în cadrul a 4 traininguri, în cursul cărora participanţii învaţă diferite tehnici practice menite să îmbunătăţească asigurarea informaţiilor în cele două judeţe şi vizibilitatea localităţilor din regiune. În cadrul proiectului cu un buget total de 130.040 euro (cca. 37,5 milioane forinţi), intitulat „Comunicare Fără Frontiere 3.0”, în decurs de un an vor fi realizate şi emisiuni de televiziune sub genericul „Legătură”, axate pe prezentarea celor două judeţe pentru ca cei care trăiesc aici să cunoască cât mai bine valorile naturale, comunităţile şi curiozităţile locale. Emisiunile în limba română şi maghiară vor putea fi vizionate de cei interesaţi nu numai în cele două judeţe, ci şi în toată România şi respectiv Ungaria.

Kommunikáció Határok Nélkül 3.0 gyakorló videók EMO

Kommunikáció Határok Nélkül 3.0 gyakorló videó - az Eszeveszettek és D.A Junior

Kommunikáció Határok Nélkül 3.0 gyakorló videók - Csak Csajok - a képzésről

Kommunikáció Határok Nélkül 3.0 gyakorló videók - Hohóka megpróbáltatásai

Kommunikáció Határok Nélkül 3.0 gyakorló videók - Az Ifjú Titán - Paptamasi

Kommunikáció Határok Nélkül 30. gyakorló videó Kerékpárkölcsönzés Debrecenben

Kommunikáció Határok Nélkül 3.0 gyakorló videók Habcsók csoport

Kommunikáció Határok Nélkül 3.0 gyakorló videók Potter és a Varázslótanoncok

Kommunikáció Határok Nélkül 3.0 gyakorló videó - Demotiváló csapat

Kommunikáció Határok Nélkül 3.0 gyakolró videók - Csak Csajok

Making of / Így készült a "Kapocs" 01 - Körösszegapáti

Making of / Így készült a "Kapocs" 02 -- Biharfélegyháza