Lava Lamp Menu Demo
 

Invitație la cursul de formare în comunicare și marketing local

Asociația „Hang-Kép” (Sunet-Imagine) din Debrecen împreună cu Uniunea Studenților Maghiari din Oradea au inițiat în primăvara anului 2012 un proiect transfrontalier comun cu scopul îmbunătățirii comunicării între cei care trăiesc în județele Bihor si Hajdú-Bihar. Proiectul include si o formare profesională având trei părți, un proces de dezvoltare care îsi propune pregătirea specialistilor, ziaristilor, formatorilor de opinie din cele două județe interesați în comunicarea socială si de masă, să comunice cât mai eficient aspectele legate de localitatea lor. Procesul de dezvoltare cuprinde două cursuri de formare si între acestea se va acorda sprijin continuu sub aspect profesional. La cursul de formare asteptăm interesul unor echipe formate din 3 persoane. Nu este o cerință ca toate cele 3 persoane ale echipei să trăiască în aceeasi localitate, echipele pot fi formate si pe criterii zonale.

Dorim să vă invităm pe această cale să participați la acest program, primul curs de formare:
- data: 4-8 iulie 2012 (miercuri, de la orele 18 până duminică, la orele 13, ora Ungariei)
- locul: Debrecen, Hotel Aranybika

Participanții la cursul de formare vor avea ocazia:
- de a cunoaste bazele jurnalismului,
- de a învăța prin intermediul exercițiilor practice ce este o stire,
- de a învăța acele metode cu care îsi pot promova localitatea si evenimentele acesteia în mod eficient, chiar si fără a implica costuri,
- de a cunoaste mai profund jurnalismul on-line,
- de a participa la activități practice legate de cunostințele de bază ale fotografiei, filmării cu cameră si construcției de pagini web,
- dezvolta relații cu persoane cu interese similare, care trăiesc si lucrează în județele Bihor si Hajdú-Bihar.

Legat de cursul de formare, organizatorii asigură cazarea (în camere cu două paturi), masa de trei ori pe zi si materialele didactice. Costurile legate de transport vor fi acoperite de participanți.

Participarea la cursul de formare este gratuită, dar putem primi participanți în număr limitat (30 de persoane, adică 10 echipe de câte 3 persoane fiecare). Organizatorii îsi rezervă dreptul de a decide asupra posibilității de participare pe baza formularelor de înscriere primite. Vă puteți exprima dorința de participare numai prin intermediul formularului de înscriere anexat, până cel târziu la 28 iunie 2012.

Asteptăm înscrierile pe adresa: andrea@hangkep.t-online.hu. Decizia se va lua în data de 29 iunie 2012 si vom notifica în scris fiecare persoană înscrisă cu privire la rezultat.

Informații suplimentare:
Andrea Keresztesi - Asociația „Hang-Kép”
+36 20 455 8283;
andrea@hangkep.t-online.hu