USMB - Uniunea Studentilor Maghiari din Bihor
Lava Lamp Menu Demo
 
back
Student ReStart 2012
     

Programul a început în data de 5. Martie cu deschiderea festivă al Cercului de dans. În cadrul cercului de dans studenÅ£ii primesc ÅŸansa de a învăţa să danseze. Ei se întâlnesc două ori pe săptămână.Tot aceeaÅŸi zi a fost organizată ziua deschisă a radioului Uniunii StudenÅ£ilor numit Zakuszka, unde studenÅ£ii au putut discuta cu conducătorul radioului ÅŸi au primit răspunsuri la întrebările lor. Ziua de luni s-a încheiat cu Seara de dans organizat de către cercul de dans în Moskva.

Ziua de marÅ£i a început cu o expoziÅ£ie alcătuită din fotografiile lui Konrád Csongor. Tot ziua de marÅ£i a fost ziua cu care a început Tabăra de schiat la ArieÅŸeni, organizat de către departamentul de turism al uniunii StudenÅ£ilor.  În cadrul acestui program au participat 40 de tineri. La ora 20:00 a început ÅŸi seara muzicală, organizată de departmentul de muzică. La început cinci tineri artiÅŸti au cântat melodii foarte cunoscute ÅŸi populare, iar după aceea ÅŸi spectatorii au primit posibilitate de a cânta în cadrul unui karaoke. Ziua a fost încheiată cu Student Party în Clubul Escape.

Miercuri a fost ziua departamentului de învăţământ. Ei au organizat un Meeting, unde au prezentat viaÅ£a studenÅ£ească din Oradea dar ÅŸi oportunităţile pentru burse. Programul s-a încheiat cu o discuÅ£ie liberă cu organizatori ÅŸi cei interesanÅ£i.

Joi a avut loc consiliul editorial dschis al revistei Uniunii studenÅ£ilor, numit Pár Sor. În cadrul acestui eveniment cei interesaÅ£i au avut oportunitate de a întreba ÅŸi a discuta cu mebrele departamentului de jurnalism.

Cu ziua de vineri programul Student Restart s-a încheiat. Ultimul eveniment fiind organizat de departmentul Anime/Manga. Prima dată ei au făcut o prezentare a Japoniei. Iar după prezentare cei prezenÅ£i au avut oportunitate de a gusta specialitate japoneză, Curry.

În concluzie programul Student Restart a fost unul de succes. Scopul programului a fost de a imlica studenÅ£ii în viaÅ£a organizaÅ£iei noastre dar ÅŸi de a le încuraja pentru implicre în munca departamentelor noastre. O mulÅ£ime de tineri studenÅ£i au participat la programele organizate de departamente. Fiecare tânăr ÅŸi-a găsit programul potrivit.