USMB - Uniunea Studentilor Maghiari din Bihor
Lava Lamp Menu Demo
 
back
Student ReStart 2012
     

Programul a început în data de 5. Martie cu deschiderea festivă al Cercului de dans. În cadrul cercului de dans studenţii primesc şansa de a învăţa să danseze. Ei se întâlnesc două ori pe săptămână.Tot aceeaşi zi a fost organizată ziua deschisă a radioului Uniunii Studenţilor numit Zakuszka, unde studenţii au putut discuta cu conducătorul radioului şi au primit răspunsuri la întrebările lor. Ziua de luni s-a încheiat cu Seara de dans organizat de către cercul de dans în Moskva.

Ziua de marţi a început cu o expoziţie alcătuită din fotografiile lui Konrád Csongor. Tot ziua de marţi a fost ziua cu care a început Tabăra de schiat la Arieşeni, organizat de către departamentul de turism al uniunii Studenţilor.  În cadrul acestui program au participat 40 de tineri. La ora 20:00 a început şi seara muzicală, organizată de departmentul de muzică. La început cinci tineri artişti au cântat melodii foarte cunoscute şi populare, iar după aceea şi spectatorii au primit posibilitate de a cânta în cadrul unui karaoke. Ziua a fost încheiată cu Student Party în Clubul Escape.

Miercuri a fost ziua departamentului de învăţământ. Ei au organizat un Meeting, unde au prezentat viaţa studenţească din Oradea dar şi oportunităţile pentru burse. Programul s-a încheiat cu o discuţie liberă cu organizatori şi cei interesanţi.

Joi a avut loc consiliul editorial dschis al revistei Uniunii studenţilor, numit Pár Sor. În cadrul acestui eveniment cei interesaţi au avut oportunitate de a întreba şi a discuta cu mebrele departamentului de jurnalism.

Cu ziua de vineri programul Student Restart s-a încheiat. Ultimul eveniment fiind organizat de departmentul Anime/Manga. Prima dată ei au făcut o prezentare a Japoniei. Iar după prezentare cei prezenţi au avut oportunitate de a gusta specialitate japoneză, Curry.

În concluzie programul Student Restart a fost unul de succes. Scopul programului a fost de a imlica studenţii în viaţa organizaţiei noastre dar şi de a le încuraja pentru implicre în munca departamentelor noastre. O mulţime de tineri studenţi au participat la programele organizate de departamente. Fiecare tânăr şi-a găsit programul potrivit.